Uw veelzijdige aannemer te Berlare, nabij Lokeren

Voor al uw sloopprojecten in de omgeving van Berlare

Afbraakwerken Angelo De Clercq is een toonaangevend sloopbedrijf te Berlare. Het is voornamelijk gespecialiseerd in afbraakwerken, sloopwerken en ontmantelingswerken. Zowel voor kleine als voor grote projecten doet u een beroep op de diensten van dit sloopbedrijf. Afbraakwerken Angelo De Clercq sloopt silo’s, boerderijen, commerciële gebouwen en woningen.

Dit sloopbedrijf staat ook in voor de sloopwerken indien er asbest in het gebouw aanwezig is, dit echter enkel bij gebonden asbest. Het zorgt in dat geval voor een veilige asbestverwijdering, waarna de eigenlijke sloopwerken plaatsvinden. Bij ongebonden asbest wordt er eerst een erkende asbestverwijderaar ingeschakeld.

Meer dan alleen sloopwerken en afbraakwerken

Hoewel de naam anders doet vermoeden, contacteert u Afbraakwerken Angelo De Clercq ook voor talloze andere projecten. Zij gaan steeds 100% veilig te werk, waarvan hun getuigschriften en attesten het beste voorbeeld zijn. Hierbij rekent u op een transparante offerte zonder verborgen kosten. U kunt onder andere bij Afbraakwerken Angelo De Clercq terecht voor:

  • Afbraakwerken en sloopwerken

  • Ontmanteling

  • Kraanwerken

  • Grondwerken

  • Verwijderen van gebonden asbest

  • Vellen van bomen

Realisaties van Afbraakwerken Angelo De Clercq

Zoals u merkt aanvaardt Afbraakwerken Angelo De Clercq zowel grote als kleine projecten in de omgeving van Berlare. Van ontmantelingswerken tot sloopwerken en grondwerken: deze foto’s onderstrepen stuk voor stuk de bekwaamheid waarop u kunt rekenen.

Ontvangt u graag meer informatie over de diensten van Afbraakwerken Angelo De Clercq?

Deze aannemer is 24/24 bereikbaar. Contacteer Angelo nu telefonisch of per mail.